Adatepe Ortaokulu

Vizyon: Gelişime açık bir ekip ile sürekli öğrenen, üreten ve ürettiği bilgiyi paylaşan bir kurum olmak.

Misyon: Öğrencilerimizi; Atatürk ilke ve inkılaplarını özümsemiş, Değişime açık, Azimli, Topluma faydalı, Etik değerlere saygılı Paylaşıma açık, Eleştirel düşünebilen bireyler olarak yetiştirmek.

Başarılar:

Isınma: Kaloriferli
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: 1) Önce insan, 2) Kültürel ve Sanatsal Duyarlılık ile Sportif Beceri 3) Karşılıklı güven ve dürüstlük, 4) Kültür öğelerine bağlılık, 5) Sabırlı, hoşgörülü ve kararlılık, 6) Eğitimde süreklilik anlayışı, 7) Bireysel farkları dikkate almak, 8) Kendisiyle ve çevresi ile barışık olmak, 9) Yetkinlik, üretkenlik ve girişimcilik ruhuna sahip olmak, 10) Doğa ve çevreyi koruma bilinci, 11) Sürekli gelişim ve iletişim 12) Sorumluluk duygusu ve kendine güven bilincine sahip olmak.

WEB - https://adatepeoo55.meb.k12.tr

Adres - ADATEPE MAH. ADATEPE SK. ADATEPE İLKOKULU BLOK NO: 198 VEZİRKÖPRÜ / SAMSUN

Yerleşim Yeri - Mahalle

Ulaşım Servis